Thyholm Kære Lotte og Torben
Sorø Kære Lotte
 

Tak for en fantastisk god musikalsk oplevelse mandag den 23. i Hvidbjerg kirke. Det lykkedes for jer at trykke på de helt rigtige knapper, så forsamlingen fik en fremragende oplevelse af Kai Normann Andersens musik
fremført på kunstnerisk højt niveau af jer begge.
Min gamle mor nynnede glad med på de fleste sange. Da min far levede, havde han og jeg stor fornøjelse af at spille en håndfuld Kai Normann Andersen melodier. Han på violin og jeg på klaver. Rigtig mange tak for en god dag. Jeg glæder mig meget over at lytte til Cd-en med "Toner fra himlen".

De bedste hilsner
Jørgen Asboe

  Vi vil gerne her fra Onsdagsklubben sige tusind tak for den gode og varierende underholdning det var en fantastisk eftermiddag, der er kommet mange tilbagemeldinger
fra publikum om hvor godt det var at du indragede publikum i underholdningen.
Jeres måde at fremføre de gamle viser var rigtig god.

Mange hilsner fra Sv. Erik Onsdagsklubben i Sorø
Snoghøj På Højskolen Snoghøj ved Lillebælt er der smukt, næsten himmelsk,
Men torsdag d. 5/5 2011, hørte vi også (Toner Fra Himlen) på Snoghøj
Sæden Kære Lotte og Martin
Allerførst tak for jeres dejlige underholdning med musik og sang i Sædden Kirke den 11. maj 2011.
  Lotte Arnsbjerg tog os med på en inspirerende og livsbekræftende rejse og med sine oplæg/fortolkninger af kendte gamle viser, der med deres mange gyldne ord og skønne melodier aldrig dør ud og det er Toner Fra Himlen med til at belyse. Lotte Arnsbjerg, med sådan et nærvær, som du var til stede med overfor os, der var til stede, den rørte os lige ind i det inderste, der hvor vi mennesker kan mærke at vi er til for hinanden og det giver varme og mening i livets vandring og det har alle brug for.
Toner Fra Himlen flytter os ind i et større perspektiv hvor rummelighed er livsglæde/ fællesskab og denne fantastiske rolle var Lotte Arnsbjerg garant for med sin mangfoldighed af dygtighed og menneskekundskab og samtidig fyldt med charme, der var nærværelse og publikum blev engageret, det gjorde formidlingen med ord og sangtoner til en virkelig fornøjelse og så yderlig ledsaget med musik af høj kvalitet på flygel af Torben Egeris, ja, det hele gik virkelig op i en højere enhed, ja, Toner Fra Himlen er toner til efterklang, dønningerne ruller videre. (Du lille anemone hvor er din skaber stor)
Vi var en flok fra Fredericia på 6 og var alle begejstret og beriget.
Gordon Pedersen, Fredericia
  Udover skøn musik og dejlige melodier var vi vældig berørte af den smukke og intense måde Lotte udførte sin sang på.
Det var yderst charmerende og berørte os alle dybt. Et dejligt udvalg af kendte melodier som alle kender.
Derfor en varm tak fra Aktive Kvinder Esbjerg.
Helsingør Toner Fra Himlen - Ja, det var det altså, den aften i Helsingør d. 12.03.2011 Kastrup Kære Toner Fra Himlen
Tusind tak for jeres underholdning.
  Kære Lotte Arnsbjerg!
En stor tak til dig for en forunderlig fin aften - Jeg var så imponeret af dit helt utrolige nærvær overfor alle. Din meget fine situationsfornemmelse og den fornemme blanding af alvor og humor -jeg har ikke ofte oplevet nogen med et så ægte engagement og ærligt nærvær. Og så din vidunderlige stemme, som jeg jo kendte fra min cd med dine indspilninger. Du er smuk i ydre som i indre. Og tak for den fantastikse afslutning, på en fantastisk aften. Jeg har altid holdt af digtet med boblerne i bækken.
Inger Mallan, Lynge
  Det var nogle rigtigt dejlige sange i spillede/sang for os.
Lotte, dit nærværd rørte virkeligt vores beboere.
Historierne mellem sangene var meget følelsesladede og gav os gåsehud, en klump i halsen og en sund latter.
Der blev udstrålet varme og entusiasme. Det var en fantastisk dag.
Plejehjemmet Ugandavej, 2770 Kastrup
Fredensborg Toner Fra Himlen - Vundet i banko, men hvad er det?? Esbjerg Tak til Toner Fra Himlen!! Jeg vil sent glemme den forrygende aften
  Kære Lotte Arnsbjerg!
Jeg var inde og se dig i går i Helsingør, vi havde vundet biletterne til Toner Fra Himlen i banko om onsdagen og troede ikke at det var noget for os, for vi er jo unge, på alder med dig... Men hvor blev vi glade, du var da bare så skøn og indlevende og dygtig og vi smiler endnu :) tak for en skøn aften knus fra Lene og venner :)
Lene Nyborg, Fredensborg
  med Lotte Arnsbjerg og Martin Valsted der med titlen Toner Fra Himlen besøgte Højskolen Snoghøj's julekursus. Virkelig et højdepunkt! Simpelthen vidunderligt!
Erik Nielsen, Ringkøbing
Helsingør Kære Lotte Arnsbjerg og Martin Valsted.
Tusind tak for dejlig underholdning til jer begge.
Nakskov Kære Lotte og Martin!
  Lotte, Du er simpelthen fantastisk. Tænk at turde alt det, du tør. Du har en fantastisk indlevelsesevne. Og så dejligt at høre de gamle revyviser. For det første er klaver mit yndlingsinstrument, for det andet fortolker og synger du Lotte, disse viser med en pragtfuld indlevelse. Da du sang "Pige træd varsomt", kom jeg til at tænke på Susse Wold, som jo også har sunget den. Endnu engang tak, jeg ser frem til at have fornøjelsen en anden gang. Toner Fra Himlen - ja, det var det virkelig.
Irma Sophie, Helsingør
  Vi takker Jer uendeligt meget, fordi I til vores sølvbryllup leverede "Toner fra Himlen". så vi aldrig vil glemme det igen. Det var bare så smukt og nært.
Mange varme hilsner
Poul Henning
og Susanne Christensen, Nakskov.
Dalum Toner fra himlen var en stor succes! Søften Tak til Toner fra himlen
  Dalum Bibliotek havde et festligt gensyn med "Toner fra himlen", hvor bibliotekets gæster havde en virkelig sjov og stemningsfuld aften. Hvor minderne på smuk vis blev bragt frem i tankerne, med foredrag, sang og musik. Følelser ikke alle er lige gode til at få frem, men med hjælp fra Lotte Arnsbjerg blev de lokket, listet og sunget frem. Vi tror alle har godt af at hente energi fra de kendte tekster og melodier, som mange danskere kender fra barndommen, fra forældre, bedsteforældre og radio/tv. Biblioteket glæder sig til at invitere "Toner fra Himlen" igen en anden gang. Faktisk er de allerede hyret:0)
Peter Hansen, Dalum Bibliotek
  Tak for en pragtfuld aften i Søften Forsamlingshus den 3/2 2011, hvor Søften Musik og Foredragsforening for fuld hus bød på Toner fra Himlen. Vi blev underholdt på bedste vis af Lotte Arnsbjerg og Martin Valsted. Ja Lotte gjorde det næsten til total teater. Ingen gik ram forbi (næsten som Cafe Kølbert) . Par blev smedet sammen og mange fik rørt både ben og lattermuskler.
Det var en uforlignelig og uforglemmelig aften i selskab med de gamle revy og filmviser.Tak skal i ha´.
Edel Andersen, Søften musik og foredragsforening.
Fredericia En dejlig aften Sønderborg

Det var en stor oplevelse at høre

  På Dansk Blindesamfunds Vinterhøjskole i Fredericia var vi så heldige at opleve en aften med Toner Fra Himlen/Lotte Arnsbjerg og pianist Martin Valsted. Der var lagt op til en aften, hvor vi skulle høre og synge med på gamle viser bl.a. Kai Normann Andersen . Lotte og Martin levede i høj grad op til vore forventninger. Det blev en festlig aften, hvor vi fik lov at synge med på de kendte viser. Lotte var utrolig charmerende og ligefrem. Hun forstod med sit fantastiske humør at drage publikum med i sine oplæg til viserne, så underholdningen blev for alle meget vedkommende . Hun inddrog bl.a. deltagerne i duetter og dans - med efterfølgende små kindkys!
Ja, det var en fortryllende aften.
Bente Ullits Eckmann og Ingelise Fog Hansen, Dansk blindesamfund
  skuespiller Lotte Arnsbjergs smukke, klare stemme fremføre danske sange og viser af bl.a. Kai Normann Andersen, PH, John Mogensen og Grete Ingmann. Sammen med Martin Valsted - kendt fra diverse bands - leverede på bedste vis musikken dertil med sit bløde klaverspil" Jydske Vestkysten, Sønderborg udgaven
Melby Arrangementet Toner fra himlen Lyngby Vi havde hørt meget om toner fra himlen
  har vores plejehjemsbeboere og pårørende udtrykt utrolig stor begejstring. Der var glæde og liv i alles øjne under hele forløbet, og atmosfæren var i det hele taget præget af en usædvanlig nærhed og varme. Vi var meget glade for at plejehjemmet Humlehaven havde talt så varmt om Toner fra Himlen, og det varer ikke længe, inden vi bliver nødt til at se jer igen!” Lis Herand Plejehjemsleder , Solhjem – Melby   men vi var dog ikke klar over at det var SÅ godt. Det er noget af det mest vidunderlige vi har haft på besøg af her i vores ældreklub. Vi har allerede bestilt dem til at komme igen...!”
Tove Mossin, OK Klubben Lyngby - Taarbæk
Herlev Toner fra himlen er simpelthen den bedste underholdning Snoghøj Jeg vil sent glemme den forrygende aften
  vi nogensinde har haft. Der var så meget stemning, så meget ånd og musikalitet til stede. Det er imponerende og meget livsbekræftende at opleve to unge mennesker give sig hen til den gode gamle danske musik med så stor inderlighed og ægte fornemmelse”
Erik Tvernø – Ældresagen, Herlev
  med Lotte Arnsbjerg og Martin Valsted der med titlen Toner Fra Himlen besøgte Højskolen Snoghøj's julekursus. Virkelig et højdepunkt! Simpelthen vidunderligt!
Erik Nielsen, Ringkøbing
Esbjerg Kære Toner fra himlen København Kære Lotte og Martin
  Allerførst tak for jeres dejlige underholdning med musik og sang i Sædden Kirke den 11. maj 2011.
Udover skøn musik og dejlige melodier var vi vældig berørte af den smukke og intense måde Lotte udførte sin sang på.
Det var yderst charmerende og berørte os alle dybt. Et dejligt udvalg af kendte melodier som alle kender.
Derfor en varm tak fra Aktive Kvinder Esbjerg
  I er to levende og meget nærværende personer, hvilket også kommer til udtryk i jeres optræden. Derudover var jeres udvalg af sange både kendte og afvekslende på en sådan måde at både personale og beboere kunne synge med. Jeres opvisning satte spor hos os alle og er stadig samtaleemne. Det berørte os dybt hvordan alle modtog arrangementet, og hvilken virkning det havde på alle, også de demente beboere. Med venlig hilsen og på sikkert gensyn.”
Yvonnie Lund, Lysbjergparken
Lyngby Kære Lotte Arnsbjerg    
  Vi i OK - Lyngby og Sorgenfri siger dig og din pianist tusind tak for underholdningen. Alle gik glade og opløftede hjem den eftermiddag. Din måde at kæde sangene sammen på vakte beundring. "Toner fra Himlen" kan varmt anbefales.
Mange hilsener
Lis Kjærulff
Formand